Dongguan AF Garment Co., LTd.

FAQ.

Slip tid: 2021-08-07 17:11:29  Hits: 11

1. Hvilken tjeneste kan du tilbyde?

Vi kan tilbyde vores enkelte produkter og ODM/OEM-service.


2. Er du producent eller handelsvirksomhed?

Vi er en producent med mere end 15-år med erfaring i tøjproduktion, herunder voksenløs, voksen sport og børn'tøj. 

Vælg os, du kan købe produkter i en konkurrencedygtig pris uden betaling for handelsvirksomhed, og vi kan kommunikere direkte med vores designere og arbejdere, spare din ventetid.


3. Hvad med prisinterval? 

Det'Det er bare et interval, afhænger af nogle ting som kvantitet, valutakurs, materiel pris på tiden osv... Om den seneste pris, send en forespørgsel til os venligst.Vi'Vi skal forsøge at svare så hurtigt som muligt.


4. Hvad er din MOQ (minimumsmængde af ordrer)? 

Vores MOQ er 100-stykker pr. design med blandede størrelser, og vi har over 20-farver til dit valg.For at du kan teste vores kvalitet, er vi velkomne til at lave specialfremstillede prøver før massebestilling.


5. Om pakke?

Det afhænger af tøjets stil.Generelt for sommertøj, 1-stykke i en pose med lynlås, 80-poser i en karton.kartonstørrelse: 58*38*38cm


6. Hvad'Er din prøve politik?

Vi kan levere specialfremstillet prøve for 50-dollars pr. pc'er.

Og for prøven af ny design er afgiften refusionsbar, hvilket betyder, at vi returnerer den i din massebestilling (mindst 500 pcs).


7. Hvad'Om forsendelse?

Normalt afsendes varerne via DHL, UPS eller ad søvejen.Skibs- og håndteringsafgiften afhænger af mængden af ordren og bestemmelsesstedet.


8. Må jeg sætte mit logo på produkterne?

Selvfølgelig kan vi trykke logoet ved varmeoverførsel, skærmtryk og broderi.Hvis du har en anden idé, så kontakt os og vi vil forsøge at tilfredsstille dig.


9. Hvor lang tid er leveringsdatoen?

Det er omkring 15~35 dage efter indbetalingen.


Tidligere: FAQ.

Næste: FAQ.